29 Şubat 2012 Çarşamba

OKULDAN SAYGILAR...

Aklıma bu okuldan bloguma girmek hiç gelmezdi...! PATLADIMM ne sıkıcı bir ders bu yha! yine tempo çizimler ve projeler. Hoşgeldin canım sıkıcı günlerim.Kahveçekirdeğim seni çok özledim:(

ÖRGÜ DENEMEM AYICIK:)


Sanırım oldu:) bebek battaniyesi diyerek başladım hadi bana kolay gele :) fikirlere hep açığım.Görüpte fikir vermek isteyen olursa lütfen yorum yapsınlar... :)

28 Şubat 2012 Salı

canım bahçeme kar yağmış:)28 şubat 2012


 Sabah bu kadarcık kar yüzünden işe gidemedim miniklerimi çok özledim:( balkona çıktığımda bahçeye baktım birde ne göreyim çalılıklar karpostal misali:))

Bayıldım bu görüntüsünede... Annemin canı çiğeri:)

 Köpekcik dolanıyordu gel bakalım senide çekeyim dedim.Aman Allah ım paparazilere yakalandım dedi kaçtı :)
Burasıda komşu bahçe :)) karlar ucube gibi göstersede yazın süperdir bahçelerimi:))

27 Şubat 2012 Pazartesi

uykusuz geceler,kahve,çizim kağıdı ve lanetlenmeler!

Günaydın haftanın ilk gününde sıkıntısız bir hafta diliyorum herkese... Hevesim kalmadı artık okumaya,çabalamaya,koşturmaya... Kendimi yıprattım sabahlara kadar uyumadım ağladım zırladım yeri geldi milletin peşinde köpek oldum da ne oldu he ne oldu? Yok efendim bu dönem yıpranmak kendini harap etmek... Gez toz eğlen tek bir derse çalış şu ing.den kurtul gerisi de gelir! ay ne sinirlerim bozulmuş benim bölle açılıyor lanet olası okul desemde seviyorum okumayı... Güzel bir şey öğrencilik...  4-5 ay sonra olamasam da üniversite mezunu damgasını yiyicem bende.:( ayyy off puff ne kötü bişi be bu!! artık sıkıyorsa çalışma... Tamam ben hep çalıştım boş kalmak istemem ama öğrenciliğe de sığındım hep... Bugün yine maratona başlıyoruz sayın KOÇAK hadi bakalım kolay gelsin. Herkesten hayır dualarını bekliyorum:)))

25 Şubat 2012 Cumartesi

CUMARTESİ KLASİĞİ :)




Kaynar suyu dökerken:))


Bende tarifi öğrenince kalktım sana kek yaptımm:)
Fincanda kek:)) Sos yapmadım ama sos ile süper oluyorlar:)
Yakın zamanda türk kahvesi fincanlarıyla denicem mmm süper oluck:)
Bana delide deseler taktım bi defa örücem bunu:) dantelden hemde bebek battaniyesi :)) ne zamana biterse artık.Napim meraklı tazeyim işte gördüm atladım.Annişko fıttırıo :))

24 Şubat 2012 Cuma

GÜNAYDIN C.TESİ :)

Kendinden ödün verdiğinin farkında ise hemen önlem almalı insan... Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.Yeri geliyor 9 ay karnında işkencelerle tasıyan anamıza off puff diyoruz.Elin oğluna annem olsa elin p... ego tatmin etmek için yavşayıp ödün veriyoruz. Yok arkadaş silkelen kendine gel bakalım olmaz böyle sürmez bu şekil ömür.! Ateşteyim ben ateş aklım gitti bir ... hayırmı şermi bilmem ama ateşteyim ben ateşte demekle olmuyor. karsı tarafta önemli hadi bakalım kımıl kımıl cumartesi sabahı için kocaman bir  GÜNAYDINNN :)))))))

hoşgeldin canımmmmm

Dün gece yarın ne yapacaksın mesajına karşılık evdeyim sen cevabı mutlu kıldı insanı... :) 
Şuan gözlerimin içine bakıyor ya bende kıpırdamaksınız bakasım geliyor ama hala ortada bir isim yokken ne diye bakacaksın :)) Tün gün otur otur sonra kalk gel uyu dana hala uyuyor.. ! ana kuzusu bu valla bak ana kuzusu :) işimiz iç kahve çekirdeğim seninle :) Garip duygular ne iyi ne kötü :) 

23 Şubat 2012 Perşembe

İÇİMDEKİ SEN

Kolay değil gönüle aşk girmesi,hasret çekmesi,her hücrenle onu yaşatmak...
Her halde şu hayatta yaşam boyu en zor şeylerden biridir AŞK... birde hasret çekmek sanırım... beynim durdu duracak artık.! yaramadı bana tatil. İnsanlardan nefret eder oldum 2 günde...! 
Ne hayallerim vardı.. Hepsi yarıda kaldı..Hayat bu işte ne olacağı hiç belli olmuyor.Gezicektik kahveçekirdeğim ile ondan önce de değer verdiklerim ile... Onlar beni arayıp sormazken benden habersiz... neyse işte dertleniyorum böyle önemsiyorum insanları napalım hayvan sevgisi zerre kadar yok bende ama bölle olunca keşke sevsem su hayvanları diyorm.... Gözlerim dolar oldu sinsice sebepsizce demek isterdim ama sebep var kendime bile söyleyemediğim sebeplerim var.Son zamanlarda ağlayamıyorum da lanet gözyaşı ağladığım zaman gözümü soğan doğrar gibi yakıyor. Yağmurlu havada yürümekten nefret ettiğim gibi nefret ediyorum insanlardan bu hafta... Eskiden depresyonda iken mutfağa atardım kendimi yaptıklarımı yemesem bile yapardım yinede bir şeyler.
Oflar puflar anneme ablama hatta abime bile belli ederdim... Bu defa ölle değil aklımı çıldırıcam susmayan ben bu defa konuşmak büyük bir zahmet gibi...
Onca ay sabır ile bekle ... Tam oldu bu ya dediğinde sonuç netleşmesin... Sıfatsızca bekle.. Kolay değil bir insanı paldır küldür hayatına almak bir anda tümüyle onun olmak...Veya o senin olması ay ne karışık oldu. Ben aşıkken çekilmeyen bir insanım evet olabilir ama bunu bile bile de lades deme...! 
Beni 2 yıldır tanıdınız tanıcaanız kadar arkadaşlık nedir bildiniz bende..!! bunu bile bile yapıyorsanız birşeyler bir sorun var bu defa... 
Canım yansada hayat devam ediyor. Susmak iyi mi kötümü bilemedim ama dün kafamı dinledim baya... 
  Kahve çekirdeğim sende kendine gel artık unutma beni...
                                                                                                                  


Her zaman mutlu,huzurlu olunacak diye bir şart yok kii...  13:13

20 Şubat 2012 Pazartesi

ASİ AMA CANIM ABLAM

Çocukluğumdan beri evliliklere merakım olsa da takıntılıyım bu soyad değişikliliğine...
Daha 4 yaşında halamın soyadı değişecek diye nikaha gitmek istemedim.Yok değişmicek deseler de biliyorum ki değişecek. Nikah memuru sayın g.TANIŞMAN dediği anda başladım zırlamaya... ama ne gariptir ki 6 yasında babama 'her şeyi buluosun ama bana bi koca bulamıyosun' diyecek kadar da yüzsüz bir çocukmuşum... Ahh ahh benim yüreği temiz ailesine kendinden çok değer veren kardeşlerim olmadan asla diyebilen canım ablam... Bugün ne gariptir ki yanıyor işte içim.Kolay değil bi nebzede olsa başkasına ait olacağını düşünmek.Evet bencillik bu ise bencil ve kıskancım...
Bana ne kadar kızsan da seninle bağımız bu yıl çok kuvvetlendi.Ablasın ama anne yarısısın Fotokobin olsamda seni uyuz etsemde sana göre yüzsüz olsamda unutma küçük cadınım senin... CANSIN SEN CANN...!!!

13 Şubat 2012 Pazartesi

ORTAYA BİR KARISIK

Kafam güzel dünya güzel sen güzelsin güzelsin... Hasretlik araya girince zor oluyor...Günler geçmek nedir bilmiyor.Kim demiş sayılı gün hemen geçer diye ? 1 şubat tan beri teyzemin mutlu haberini bekliyoruz o kadar uzun geldi ki höh yani günler geçmek nedir bilmiyor.Ama neyse ki yarın kan tahlilinde belli olacak bebiş varmı yokmu :) 
Ben imkansız aşklar için yaratılmışım ... neyse çıldırıcam sanırım galiba olalaaaa...!!! 
Bekle bekle geçmiyor zaman ben şuna karar verdim Allah beni aşık etmesin aşık olduğum an tanıyamıyorum kendimi. Ne mantık kalıyor ne akıl. Bugün her şey süper derken beyni sulanmış ingilizce sınavından kaldığımı öğrendim.Önce kızdım tabisi ama sonra vazgeçtim.Değer mi 2 günlük hayatta üzülmeye... Bu arada 2 gündür bende elimde bişiler yapmak için uğraşıyorum. malzemem eksik olmuyor ama olsun deniyorummmmm:)
Şapka örüyorum yaprak kesiyorum kız bebek kesiyorum çiziyorum birde kalp kesiyorum:)
Buz dolabıma yapıştırıyorum:)) Evet acemice oluyorlar ama napalım:)
Yazdıklarım okunuyor mu haberim yok ama yazıyorum ben estikçe... Okunuyordur die ümid ediyorum. Zaten eksiğim çok... Yaa okuyan warsa yazılarımı bana dua etsinle nolur bnm bu ara daraltım üzerimde çünkü:(
 Hüzün kovan kuşu gelmiş
Gecenin yanağına konuvermiş
Ay tenli aşık şarkıma karşılık vermiş...
     Bu gece mutfağıma inmeliyim kahvemi alıp yazmalıyım birşeyler.Zaten hasret çektiğim birileri var.Canım yanıyor Kağıdıma anlatmalıyım birbir :( 

11 Şubat 2012 Cumartesi

içimdeki gariplik

İçimde tuhaf bir gariplik var.Sebebi nedir ne değildir bende bilmiyorum.Uyumak istiyorum sanırım  ama birşeylerde yapmak istiyorum ne bilim bir şeyler kesip dikeyim öreyim falan filan...Sanırım uyucam ama.:( Bugün bazamın altını düzenlerken üç beş ufak kağıtlarda tarifler buldum. Paylaşayım bari dedi. 
KURABİYE
-125gr margarin
-3 fincan pudra şekeri
-1 fincan sıvı yağ
-1fincan süt
-1 tane yumurta
-yarım paket kabartma tozu
-1paket vanilya
-1 çorba kaşığı kakao
-1 su bardağı nişasta
-aldığı kadar un...
    Lise zamanında yazmışım bunu:)
                                                          AFİYET OLSUN:))

10 Şubat 2012 Cuma

Merak

Her gün yazmıcam ara vermeliyim herşey yazılmaz diyorum ama yoookkkk dayanamadım yine...1,5 saattir bilgisayarın basındayım hatta 9 da okuldan geldim arkadasım olmasaydı kesin 9 da oturuverirdim buraya:) boynum sorunlu zaten kasılıp kalıyor ben halaa buralardayım:) Merak böyle birşey olsa gerek. Birsürü blog buldum yapılanlara baktım ayy ne mutlu oldum anlatamam yaa. Mutluluğumun sebebi bloglar mıı yoksa sabah 08.40 ta duyguğum sesmi bilinmez.:) 
Yarın tatile giriyorum inşallah ve başlıyorum kafamdakileri ortaya çıkartmaya.İlk denemelerim olacak ama olsun herşeyin bir ilki vardır:) Bu tatilde bol bol artistik çizimde boyamam gerek,gezmemde gerek ayyy heyecan bastı ilkbahar ayı gibi:) 23:17 :)

9 Şubat 2012 Perşembe

yorumsuz

Ömür ağacımız yaprak döküyor
Dostlarımdan başka neyimiz kaldı
Yolumuz bitiyor yokuş dikleşti
Dostlarımdan başka neyimiz kaldı







Farklı Duygular...

Özledim ciddi ciddi özledim..Hep meşgul numaralar..Kaçgün oldu saymadım sesini duymayalı günler gelip geçti özlemedin mi beni.
Ooooffff herkes aynı şeyi söller oldu o.... sabret!!
Neden yaaa neden neden hep içimiz yanıyor bizim?
Kıçı kırık g... geldi yeşil cadımı üzdü gitti. Kahve çekirdeğim beni aramaz oldu.Savsak s. küçük kızımı hayal kırıklıına uğrattı. Pıtırcık umutsuz bir aşkın içinde...
Ne oluyorr bune bölle yaa!!! 
He birde hayatımızda kaşık görevi yapanlarımızda var. İşte onlardan nefretin üstünde bir duygu besliyorum... Elbet düzelecek durumlar ama içimiz yana yana... 
                                                                                                           09/02/2012  22:55
/

8 Şubat 2012 Çarşamba

umutsuz vakalar...

İnsanoğlunun yaradılışında var bencillik... Kendi mutluluğu için başkalarını görmeyiş...Ezmek istercesine umursamayış...Bilmez ki anlık heves peşinde koştuğunu... 
Bu aralar BEN DEMİŞTİM DEMEYİ söylemekten nefret eder oldum...
Bilmeyene arkadaşlığı anlatmak ne zor hikayedir.
Neyse kocaman bir NEYSE...!!!
Mutluluk perisi bu ara cimrilik yapıyor.Tozlarından azıcık serpip gidiyor ne hikmetse...
Bir çığlık atmalıyım sebepsizce,kahkaha atmalıyım umursamazca,tebessüm etmeliyim karşımdakini
mutlu edercesine...ama önce sorumluluğumu bilmeliyim İNSANCA.
Bugün her şey fırtına gibi geçip gidiyor toparlayamıyorum kendimi...
Bir gönle girdiyse aşkı devran ne mümkün toparlanmak
Havalar gibi dengesiz oldum..Bir an yatıp günlerce uyanmasam derken,içimdeki diğer kişi mutluluktan uç koş bağır çağır diyor... Şaştım kaldım afalladım vay canına şimdi yandım :) Akıllara zarar valla nesli gitti koçak la kaldım :))
Gerçekten toparlanamıyorum ben bugün. Ama şuan büyük bir hazla çıtırdayan çikolata sesi ile inters yemeyi isterdim... mmmmmm büyük mutluluk. 
                                                                           Sevgiyle kalın N.K 08/02/12 22:23

dudağımdaki kırmızı...gözümdeki buguluk...içimde k


Akıttığın göz yαşlαrını silmek yerine, akmasına neden olanları sil hayatından "ve unutma ki nankörlük; zayıf insanların işidir".

KADIN...

Kadının yaşı sorulmaz..! Çünkü oda bilmez ağladıgı, sızladıgı gecelerin hesabını...














Eşi benzeri olmayan bu güzel gözlük eski moda görünümlü olarak tasarlanmış.

7 Şubat 2012 Salı

Sabah uyanmak zordur sıcacık yatağından kalkıp çıplak ayakla yere basmak.
Bu sabah camdan dısarı bakasım geldi yağmur hala devam ediyordu...
Sanki birine kızmışta hıncını almaya çalışıyormuşcasına...
Alt kata mutfağa indim gözümün teki kapalı bi vaziyette canım annem hazırlamış yine kahvaltıyı
Günaydın dedim az oturdum çıktım evden...
İçim hem ürperiyor hemde hoşuma gidiyor.Karın altında yürümek... :)
Karlar düşer düşer düşer ağlarım:) ismini anar ...:)
Sabah facebook adresimde birşeyler gördüm..Yeşil cadıya fena kızdım ama artık umursamıcam..
Hayat benim hayatım üzemez kimse öyle çat kapı girip...
Sanada kızgınım nutella hayal kırıklığına uğrattın beni.
Bugün ki 2 sınavımda başarılar diliyorum kendime:)
                                                                                                    08/02/2012   09:42

GÜNAYDIN

Bazen;bir kelebeğin ömrü kadardır hayat...
Ne kırılmaya gelir;Ne de kırmaya..!
Güzel yüreğinin hiç kırılmaması dileğiyle
GÜNAYDIIIINNNNNNNNNNNNNN:)

coco


coco chanel...
pantolonu ilk giyen hatun :)
  
  Ne garip değil mi ? alakam olmazdı moda nedir bilmezdim :)
  Ama bilmediğimiz o kadar şey var kii :) 
 Gece gece nereden aklıma geldi bilmiyorum ama paylaşıım dedim:)

soğuk yağmurlu istanbul

Soğuk İstanbuldan sıcak yazılar yazmayı çok isterdim..
Bugün ne fiyaskso bir gündü hayallerim bile mutlu etmedi beni. 
Ne sıkıcı bunaltıcı acı verici birgün böyle...
Dün sabahlayınca boyun da şişer beyinde.
En nefret ettiğim şeylerden birtaneside yağmur...
Sıcacık evde petegin yanı basında camdan bakmak paha biçilemez ama akşam vakti dışarıda elinde eşyalar ile ıslanmak...BERBAT.
Çok özledim lise yıllarını... Evimde nette saatlerce takılmayı,dersten kalma korkusu olmadan derslere girmeyi...Sınavlarda kopya çekmeyi Tenefüs aralarını 45dakikayı saymayı.
Aslında ben arkadaşlığı umursamazlığı özledim
Hiç ayrılmam dediğim insanı ayda 1 anca görebilmekte saklı can acım.
Ne hayaller kurardım dershaneye giderken...
Otogara gelip beni yolu edecekti birbirimeze bakıp boncuk boncuk yaşlar süzülecekti
Sarılıp ağlarken - Ağlama lütfen dicekti Ben ise ...
Kelimeler burada tükenmekte işte...
Kardeşten öte az gelir anlatmaya... Ama ben gerçekten de özledim...
İstanbulu özlicektim gidince... Şimdi ise İstanbul un içerisinde onu özlüyorum...
Gözlerim dolar durur eskiyi düşündükçe.
Ama unutmuyorum bunlar olmasa şimdiki hayatta olmazdı.
Canım ailem iyiki beni göndermemişler...
Işıklı yoldan geçerken ağlıcaktım ben.
Geride kalan herşeyi özledim ben iğneden ipliğe....
                                                                                       N.K

GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER

Tamam seviyorumm tasarım yapmayı ama boynum tutuluo:( geceden beri şişti valla ama olsun güzeldir çizmek. tam anlamıyla çizemesemde zevkli:) hadi bana kolay gesin. Eyyy 11 subatt çabuk gell koçak gezmek istiyor artık... 
Biliyorumm koşamam tıkanırım hemenn amaa azıcık güneş yüzünü göstersinn geniş bir alanda koşayım ve hayatı umursamazsa bir kahkaha atayım.. Hıncımı alamazsam eğer birde çığlık atarım :) Yanımda sevdiğim biri varsa eğer dayanamaz boynuna atlar sarılırım... Bu kadar duygu patlamasının ardından ben kesin ağlarım... Ama olsun 11 şubat sn çabuk gel. :) birde şubatın son haftası tarih belli değil o günlerde çabuk çabuk geldin :) 
                                                                      GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER :)

Sen giderken gözlerimin dolduğunu gördün mü
Yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü
Sen giderken karanfiller sıralıydı, sıralıydı
İçlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı

Sen giderken çiçeklerin solduğunu gördün mü
Ellerimin saçlarımı yolduğunu gördün mü
Sen giderken karanfiller sıralıydı, sıralıydı
İçlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı.

Sen giderken bahar mıydı, nergiste çiçek var mıydı
İki nefes (soluk) alıp vermek, yaşamak bu kadar mıydı
Sen giderken karanfiller sıralıydı, sıralıydı
İçlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı 
                                                                                 sevdiceğim...

Kayboluş


Herkes kendisini o kadar çok zaman gizlemiş ki, sonunda kaybolmuşlar galiba... Şimdi çok istese dahi kimse kimseyi bulamıyor. Kaybolduk! 
                                                           - Cezmi ERSÖZ / Annelik Oyunu Bitti -

açlık...

Ani çıkışlardan oldum olası nefret etmişimdir... Tamam işlerim halloldu derken hoooop olmadık saatler kalası yeni bi iş. Ama suç benimm üni. hazırlanırkenn çokk yalvardımm Allah ım okul olsun ne olursa olsun diye.Al işte sana okul dedi o da... neyse ki iyi kötü birşeyler çizebildim bari. Birazdan boyamalara gecerim.Ama aç aç bişi yapılmıyorki anacıım:( Çok özledimm bir kaç insanı özel dediğimm canlarımı ama okul belası bitmedi gitti. Seneye bu günleride özlerim:) insanoğlu neyden memnun ki:)
 Bilgisayarım gece kendiliğinden kapandı açılmadı bunları yazmabilme şansı veren abime sonsuz teşekkürler... 
Şimdi kahvaltı vakti sonra ise ödev vakti...
Bekle benii gün dolu dolu üstenden geleceğim:)
SAVAŞAN GÜZELLEŞİR GÜZELLEŞEN ÖZGÜRLEŞİR :))

6 Şubat 2012 Pazartesi

hurisinhobileri.blogspot beni bulabilirsin umarım
Belkide en büyük huzurdu yatıp uyumak... 
İçinde huzursuzluk olsada ...
Zaman su misali akmakta...
Uyumak lazım sabaha çok var neler olur diyerek.
İyi geceler 
                                                                                  Neslihan KOÇAK

İÇİMDEKİ MUTLULUK

Nedendir bilinmez haftalar sonra bir mutluluk perisi tozunu serpti:)) hemde haftanın ilk günü bana bu duyguyu yaşatan her kimse:)  sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...:)
 İnsan bazen sevincini anlatamaz ne yapsa  sığmaz içine işte öyle birşey:)
Yazı stilim hoşuma gitmesede, sınavlarım olsada, canım arkadasım atikomun telefonu bozulsada, candan öte diyebileceğim fatmam ile görüşemesemdee mutluyum :) (Canım ablam olsa şimdii candan öte diye birşey yok sallama derdi) :)
                                       mutluluk perisi bugn herkese gittttttt:)))))

NAZIM HİKMET'ten


Mister Dallas,
sizden saklamak olmaz, 
hayat pahalı biraz bizim memlekette. 
Mesela iki yüz gram et alabilirsiniz, 
koyun eti, 
Ankara'da 23 sente,
yahut bir kilodan biraz fazla mercimek, 
elli santim kefen bezi yahut, 
yahut da bir aylığına 
yirmi yaşlarında bir tane insan 
erkek, 
ağzı burnu, eli ayağı yerinde, 
üniforması, otomatiği üzerinde, 
yani öldürmeye, öldürülmeye hazır; 
belki tavşan gibi korkak, 
belki toprak gibi akıllı, 
belki gençlik gibi cesur, 
belki su gibi kurnaz, 
(her kaba uymak meselesi) 
belki ömründe ilk defa denizi görecek, 
belki ava meraklı, belki sevdalıdır. 
Yahut da aynı hesapla Mister Dallas, 
(tanesi 23 sentten yani) 
satarlar size bu askerlerin otuzbeşini birden 
İstanbul'da bir tek odanın aylık kirasına, 
seksen beş onda altısını yahut, 
bir çift ıskarpin parasına. 
Yalnız bir mesele var Mister dallas, 
herhalde bunu sizden gizlediler. 
Size yirmi üç sente sattıkları asker, 
mevcuttu üniformanızı giymeden önce de, 
mevcuttu otomatiksiz filan, 
mevcuttu sadece insan olarak, 
mevcuttu, 
tuhafınıza gidecek, 
mevcuttu 
hem de çoktan mı çoktan 
daha sizin devletin adı bile konmadan. 
Mevcuttu, işiyle gücüyle uğraşıyordu, 
mesela Mister Dallas, 
yeller eserken yerinde sizin New York'un, 
kurşun kubbeler kurdu o, 
gökkubbe gibi yüksek, 
haşmetli, derin. 
Elinde Bursa bahçeleri gibi nakışlandı ipek. 
Halı dokur gibi yonttu mermeri 
ve nehirlerin bir kıyısından öbür kıyısına 
ebem kuşağı gibi attı kırk gözlü köprüleri. 
Dahası var Dallas, 
sizin dilde anlamı pek de belli değilken henüz 
zulüm gibi, 
hürriyet gibi, 
kardeşlik gibi sözlerin, 
dövüştü zulme karşı o, 
ve istiklal ve hürriyet uğruna 
ve milletleri kardeş sofrasına davet ederek 
ve yarin yanağından gayri her yerde, 
her şeyde, 
hep beraber 
diyebilmek için, 
yürüdü peşince Bedrettin'in; 
O, tornacı Hasan, köylü Memet, öğretmen Ali'dir, 
Kaya gibi yumruğunun son ustalığı, 
922 yılı 9 Eylül'üdür. 
Dedim ya, Mister Dallas, 
Herhalde bütün bunları sizden gizlediler. 
Ucuzdur vardır illeti. 
Hani şaşmayın, 
yarın çok pahalıya mal olursa size 
bu 23 sentlik asker, 
yani benim fakir, cesur, çalışkan milletim, 
her millet gibi büyük Türk milleti.
 ( zordur bir bekleyenin olduğunu bilmek...)
Anlamadım bu blogtan birşey... arkadaslarım bulamıyor benii paylaştıklarım görülmedkten sonra ne işe yarar blog ...

Dünden berii ne garip gelir oldu yaşam... Esasenn bu haftalarda var birşeyler ne ağlayabiliyorumm nede kahkaha atıpp umursamazca yaşayabiliyorum. daha ne olduğunu anlamadan gitti yine sevdiceğim 5 ay kim dayanır demeyeceğim:) herşey geçip gidiyor işte. blogumda kimsecikler yok şimdilikk benim aklıma geldikçe yazarım böyle...