3 Mart 2012 Cumartesi

ORTAYA BİR KARIŞIK 2

Yine neredn nasıl başlayacağımı bilemedim.. Günlerdir yazmak istediklerim biriktide birikti. Okul,projeler,alttan aldığım dersler,anlayışsız kro veliler... Bir de annemsiz geçen 3.gün:( 
Hiç bir iş yapmasada evde olmalı anne varlığı yeter. Zorluk çekmiyorum zaten yengem sağolsun ama ANNE yaa hep yeri ayrı işte... Neyse gözlerim nemlenmeden toparlanmalıyım... 
  Hangi gün salı mıydı taksime kaçamak yaptık kızçelerimle aman Allah ım bu ne eğlence yaa süper kahkahalı geçti:) Hatırıma geldikçe gülüyorum hala... Zaman geçtikçe arayacağız bu günleri...
 Okulda sevmesem de dün bana heyecan kattı:)) Keçe yapımı... Hemde elyaf olan keçeyi bizler kumaş haline getireceğiz zor oluyor tabiiki ama olsun:)) Bu arada benim yüzük delisi olduğumu söylemişimdir :) Taksimden yüzük aldığımı yazmazsam kusur kalır:)) 
  He bir de okuduğum kitap..:) Ben sevmem basım ağrır kitap okurken ama canım canım ablam kitap almış kız okumadan ben aldım okumaya basladım:) iyiki almış fena çarpıldım:) otobüste ayakta dahi okuyorum:) Bugün günüm çok verimli geçmeli diye düşünüyorum öğlen 1 e kadar bütün işlerim bitmeli benim kahve çekirdeğim hala uyumakta :) Benim bu yazdıklarımı okuyan herkese sonsuz teşekkürler :)) 
     BU ARADA İLGİLİLERE DUYURULUR:) Fikriniz lazım bana:) Geçen yıl aldığım bir kumaş var yavruağzı rengi sanırsam:) düz bir kumaş onlan mutfak önlüğü olur mu yahu? merak ettim işte sizde haklısınız kumaşı görmeden yorum yapamayacaksınız:))

4 yorum:

  1. :) keten ve biraz sert bir kumaşsa olur, hatta leke tutmayan ketenlerden harika olur, eğer poplin tarzı yumuşak pamuklu ise önlük olmaz derim ben, nacizhane fikrim.

    YanıtlaSil
  2. Bir Gün ün filmini seyretmek istiyoruum.Bir türlü kısmet olmadı.

    YanıtlaSil
  3. telekkür ederim neslininatölyesi:))

    YanıtlaSil
  4. mehtap hanım filmini bilmiyorum.ablam çok kitap okur bende gördüm aldığını başladım okumaya sardı beni:) kitap okumakla film aynı olmuyor ben filmini izlesem soğurum kesin:) hayal kurmak var kitap okurken :))

    YanıtlaSil