11 Mayıs 2012 Cuma

SAKLIMDASIN EY YAR....! İnsan 1 defa sever efendim...

Anlamıyorsun değil mi? Hiç kimse senin gibi olamaz. Hiç kimse senin gibi sarılamaz bana. Kimse elimi tutup gözlerimin içine bakıp gülemez. Kimseyi sevemem bu kadar. Kimse bu kadar sen olamaz, sığamaz içime. Kimseyi bu kadar kabullenemem. Kimseyi bu kadar çok isteyemem, hissedemem.

Çok şey istemedim ki.
Sadece elim üşüdüğünde elimi cebime koymak değil, avucuna koymak istedim. Gözlerine bir kez olsun yakından bakabilmek, sesini her zerreme kadar hissetmek istedim. Sana bir şey olduğunda, uzaktan kendime zarar vermek yerine, sana zarar verenleri yok etmek istedim. Ne kadar imkansız olabilirdi ki isteklerim? Hayatın, hayallerimi yok etmesine aldırmayarak seni istedim. Gülüşün,sinirlenişin, bakışın benim olsun istedim. Seni düşündüğümde yanıyor canım, içim acıyor. Hala seviyor musun dediklerinde "hayır" diyemiyorum. Tabi ki unuttuğumu, o kadar da unutulmaz olmadığını söylüyorum. Sanırım kötü bir yalancıyım. Acıyarak bakıyorlar bana. Ne düşündükleri umrumda değil elbet. Ama bir düşünsene sevgilim, "o artık benim" dediğimi. Sesini ezberlediğimi, gözlerini aklıma kazıdığımı, ne kadar uzakta olursan ol senin her hattını hayal edebildiğimi..
Karşıdan gelirken mutlu rolü yapmak yerine boynuna sarılmayı düşünmüştüm. Ama yapmadım, yapamadım.
Ben sadece seni istedim başkasının olduğunu bildiğim halde. Kızma bana. Sen başkasında olanı hiç istemedin mi çocukken? Artık gökyüzünü istiyorum, nefes almak istiyorum. Her nefesimde seni içime çekmek istiyorum. Nefes almaya ihtiyacım var, sana ihtiyacım var. İkimize de mutluluk çok yakışacak, GEL. 











Sanırım haddinden fazla özledim bu defa...! :(




Sen aklımda olduğun için kıskandığım insanlar,
yapamadığım çizimler ve tasarımlar var.!!:(




Bunu nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama bana iyi geliyorsun. 











İnsan 1 defa sever sonra ki sevdalar fasafiso anlık yaşamlardır... Her ayrılığın sonunda o ilk sevdiğin adamı analar 'ah be sevgilim ne çok severdik birbirimizi 'dersin... Burnunun direği sızlar onu başkası ile hayal edince ama olsun hayat bu ya elbet geçer.... Kimseye yaşatmasın Ölsede içinde yaşattığı bir aşkı... 
Fazlaca depresif oldum bu aralar biliyorum elbetteki buda geçer...:(

6 yorum:

  1. Ne güzel anlatmışsın...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim bahar hanım. Hoş geldiniz bu arada.İnsanın içi yanınca anlatıyor işte böyle...

    YanıtlaSil
  3. Ewet şuan o durumdayım firari yolcu... Çok kötüyüm sevdiğim için değil nefret ettiğimden!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam anlamıyla bir nefretse gerçekten iyi diyorum, ama nefret bazen zıddını da barındırdığı için, arada çok ince bir çizgi var.
      Keşke ben de edebilsem... Gerçekten.

      Sil
    2. Allah kimseyi benim konumuma düşürmesin efendim. Tabii beterin beteri var. Gece makyajımı gözyaşı ile sildim sabah yüzümü gözyaşı ile yıkadım.Ama yaradan büyüktür ne diyeyim. Yalan söyleyen herkesten nefret ederim kaç ay bekledim bana yalan söyleyerek gönül eğlendirsin diye mi? neyse efendim Allah büyük gelip geçecek bu günlerimde... Eğer sevgisine karşı şüphe duyuyor iseniz size tavsiyem bırakın terk edin... ki kıymetiniz biline.

      Sil